Ontwakend Landschap

Weidehotel voor levensgenieters

Wilt u ‘Koning van het Grasland’ ultiem ondergaan? Kies dan voor Ontwakend Landschap, een arrangement dat de voorstelling letterlijk in een ander daglicht zet!

U wordt op de dag van het stuk om 17.00 uur ontvangen op het erf of in de schuur, waar u een heerlijk driegangendiner met streekproducten wordt voorgeschoteld. Na de voorstelling wordt u naar een bijzondere locatie in het landschap gebracht. De nacht brengt u door op een bed in de weide. Het uitzicht? De sterrenhemel, het mooiste uitzicht dat bestaat! Bij het krieken van de dag wordt u gewekt door de natuur en een gedicht, een instrument of een lied, passend bij de klanken in het betreffende landschap. Opstaan, een ochtendtocht en dan nog een uitgebreid, lokaal ontbijt. Het perfecte begin van een frisse, nieuwe dag!

NB: Bij slechte weersomstandigheden is er een luifel of tent in de weide of wordt het weidehotel verplaatst naar een boerenschuur.

Koning van het Grasland’ en Ontwakend Landschap maken deel uit van Celebrating Diversity, programmalijn van Leeuwarden-Fryslân Culturele hoofdstad van Europa.

Een ticket voor Ontwakend Landschap kost €119,50, inclusief diner, voorstelling, overnachting en ontbijt


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Speellijst

Datum TijdSpeellocatieKaartverkoopTelefoonnummerWebsite
Donderdag 8 juni 201720:00Uilenburg 56, IJlst

Zaterdag 17 juni 201720:00Sud 154, Workum

www.nutworkum.nl
Zaterdag 8 juli 201720:00Sythústerfjild 2, Haskerdijken

www.meermiedemanatuurlijk.nl
Zaterdag 2 september 201720:00Suderein 8, Tytsjerk