Kaarten

Pier21 Partners

Gelooft u net als wij dat cultuur het verschil kan maken? Dat cultuur het middel is om maatschappelijke thema’s onder de aandacht te krijgen en een gesprek op gang te brengen? Dan past uw organisatie bij ons! Wij zijn namelijk op zoek naar 21 partners die het belang van cultuur en dan met name voorstellingen met een relevant thema willen steunen en verder brengen. Wij zijn Pier21.

Pier21, in 2012 opgericht door David Lelieveld, produceert voorstellingen geïnspireerd op maatschappelijke thema’s. Pier21 ontleent haar naam aan de pier waar emigranten in Noord-Amerika voet aan wal zetten. De naam is daarmee tekenend voor een belangrijk uitgangspunt bij het ontstaan van het theater initiatief: de behoefte van David Lelieveld om verhalen te vertellen van Friezen in contact met de rest van de wereld. Pier21 is een betrekkelijk jonge productiekern, die in enkele jaren veel krediet heeft opgebouwd bij publiek, uitkopers, theatermakers en maatschappelijke organisaties in Fryslân. Kwaliteit in alle disciplines van het maakproces is het belangrijkste middel om de doelstelling te realiseren.

 

Pier21 zoekt 21 bedrijven/organisaties die:

–  Cultuurminded zijn

–  Van Fryslân en de Friese taal & cultuur houden

–  De essentie van verhalen vertellen die maatschappelijke relevantie hebben onderstrepen

–  Houden van theater

–  Houden van historie

–  Actief willen meedenken in de maatschappelijke verhalen, kijkend naar hun eigen omgeving

 

Pier21 Partners is een exclusieve club van 21 bedrijven/organisaties die een jaarlijkse bijdrage geven van minimaal € 1000,-.
Neem contact op met Maaike Beckers voor meer informatie of lees hier ons partnerplan.

Partners van Pier21
Blijf op de hoogte
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.