Kaarten
17 november 2023
Verhalenavond 2023

Tijdens verhalenavond ontmoet heel Friesland elkaar om te luisteren naar verhalen.

Iedereen heeft wel een verhaal. Op Verhalenavond is er voor elk verhaal een luisterend oor. Je hoeft echt geen literaire vertellingen te houden, maar gewoon een verhaal zoals je die aan een ander vertelt.

 

Wini Weidenaar

Ook dit jaar is er weer Verhalenavond in Fryslân op de derde vrijdag van november. De traditionele vrijdagavond waarop er overal in Fryslân verhalen verteld worden in huiskamers, musea, cafés, bibliotheken en dorpshuizen.

Thema: Myn Reis

Een uitnodiging om te vertellen over je droomreis of over die innerlijke reis, die jouw leven heeft gevormd of misschien over die reis die je nog wilt gaan maken. En al die andere verhalen, geïnspireerd op dit thema want jij bepaalt zelf, waar jouw verhaal over gaat.

 

De zomer staat voor de deur maar wij kijken nu alweer uit naar die heerlijke winterse avond waarop we elkaar mooie en persoonlijke verhalen vertellen, dit jaar is Verhalenavond op 17 november. Het thema van dit jaar is ‘Myn Reis’. Heb jij een ‘reis’ waar jij een verhaal over wilt vertellen? Inspireer mensen met jouw verhaal tijdens verhalenavond.

 

Op de website verhalenavond.nl vind je de zeven spelregels voor een goed verhaal en een praktische checklist voor een geslaagde Verhalenavond. Ben jij enthousiast? Bekijk de site en hou de updates in de gaten!

 

 

Credits

Projectleiding en marketing:
Wini Weidenaar

Verhalenavond is mede mogelijk gemaakt door
Blijf op de hoogte
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.