Kaarten

Vacature | Marketing medewerker

Coördinatie en uitvoering
CAO Toneel en Dans schaal 6 (ZZP)

Wij zoeken een ervaren creatieve en ondernemende marketing medewerker. Pier21 is als succesvolle theaterproducent niet meer weg te denken uit het culturele veld in Fryslân. De komende jaren bouwen wij verder aan bijzondere producties en aan onze organisatie, bouw jij met ons mee?

Pier21 maakt sinds 2013 voorstellingen in Fryslân en daarbuiten, over Fryslân en de Friezen en (deels) in de Friese taal. Onze producties gaan altijd over actuele thema’s, verhalen die gehoord mogen en moeten worden. Theater is volgens ons het middel om in de mienskip de verbeelding te prikkelen en belangrijke gesprekken op gang te brengen.

Pier21 is een kleine dynamische organisatie met een jong team van professionals dat gezamenlijk alle producties bedenkt en uitvoert. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren marketeer die beleidsmatig kan werken, een hands-on instelling heeft en een échte teamplayer is.

Een ontzettende mooie functie met alle ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.

WIJ ZOEKEN IEMAND DIE:

  • Algemeen marketing- en communicatiebeleid kan ontwikkelen en vertalen naar middelen en campagnes, zowel offline als online;
  • Een marketingstrategie per productie kan opstellen en uitvoeren en hiervan de resultaten monitort en rapporteert;
  • Een deelbegroting kan opstellen en daarvoor verantwoordelijk kan zijn;
  • Stagiaires en vrijwilligers kan begeleiden.

JIJ BENT:

  • creatief, ondernemend en flexibel;
  • een ervaren marketeer met een relevant netwerk (of in staat deze op te bouwen); • geïnteresseerd in theater en de Fryske taal;
  • een echte teamplayer;
  • enthousiast om samen verder te bouwen aan de toekomst van Pier21;
  • HBO/WO afgestudeerd.

WAT BIEDEN WIJ?

Pier21 heeft een uitdagende baan in de culturele sector te bieden. Je wordt niet alleen onderdeel van een leuk en hecht team maar ook van de belangrijke verhalen die wij willen vertellen.

Wij bieden een overeenkomst voor een jaar (met mogelijkheid tot verlenging) voor
twee dagen per week op ZZP basis. Het tarief wordt gebaseerd op de CAO Dans en Toneel.

GOED OM TE WETEN

Voldoe je niet volledig aan het profiel zoals beschreven, of heb je geen ervaring in de culturele sector maar gaat je hart wel sneller kloppen bij het lezen van deze vacature, dan nodigen we je alsnog van harte uit om te reageren. Waar nodig kunnen we een coachingstraject inzetten zodat je in de rol kan groeien.

We zien graag een afspiegeling van de maatschappij terug in ons team, in ons publiek en op onze podia. Het is dan ook vanzelfsprekend dat we iedereen uitnodigen om te solliciteren.

Klik hier voor het meerjarenplan ‘Wy meitsje theater oer ús tiid’ (2021-2024). Spreekt de vacature je aan en vind jij jezelf terug in het meerjarenplan?

Stuur dan een korte motivatiebrief met CV vóór 6 januari 2022 naar info@pier21.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met Maaike Beckers, zakelijk leider, via 06 2880 8661 of maaike@pier21.nl

Blijf op de hoogte
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.