Kaarten
Persbericht Verhalenavond! Doe je ook mee?
𝙂𝙖 π™Ÿπ™žπ™Ÿ 𝙀𝙀𝙠 π™šπ™šπ™£ π™«π™šπ™§π™π™–π™–π™‘ π™«π™šπ™§π™©π™šπ™‘π™‘π™šπ™£ 𝙀π™₯ 18 π™£π™€π™«π™šπ™’π™—π™šπ™§? Het thema van dit jaar is β€˜De Ommekear’!
Op de foto staat Anas uit SyriΓ«, hij is zo iemand met een bijzonder verhaal en een ommekeer in zijn leven. Zes jaar geleden vluchtte hij uit SyriΓ« naar Turkije, via Griekenland naar Nederland. De vlucht heeft hem gevormd. De angst die hij moest doorstaan op veel te kleine bootjes met veel te veel mensen, verstopt onder de bosjes voor gewapende grensbewakers en slapend onder de blote hemel in het zand omdat er gewoon verder niks was. Ontberingen die de meeste mensen gelukkig gespaard blijven. Maar nu heeft hij rust, hij is veilig en heeft hier een toekomst. Hij huurt een huisje in Leeuwarden en is zelfstandig ondernemer. Hij geeft les in Free Runnen aan jongeren op diverse locaties in FryslΓ’n. Anas deelt graag zijn verhaal en gelooft in het vertellen van verhalen omdat je zo kunt bouwen aan relaties met mensen, verhalen vertellen verbindt.
𝙒𝙖𝙩 π™žπ™¨ π™Ÿπ™€π™ͺ𝙬 π™Šπ™’π™’π™šπ™ π™šπ™–π™§? Voor meer informatie of aanmelden als verteller, ga naar www.verhalenavond.nl.
Blijf op de hoogte
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.