Pier21 verkoopt!

Trouwe vrijwilligers reizen met de Pier21-tour mee en bieden bij de voorstelling ‘It wie op in simmerjûn’ het nieuwste boek aan van schrijver Bouke Oldenhof: ‘Fan libben en dea’. Ook wordt de DVD van de Pier21-voorstelling ‘Feteranen’ aangeboden.

Fan libben en dea
‘Fan libben en dea’ is een bundeling van drie recente Friese toneelstukken, geschreven door Bouke Oldenhof, met een overkoepelend thema. In alle drie stukken strijden mensen om een waardevol bestaan terwijl de dood altijd bij hen in de buurt is.

Fan libben en dea
Bouke Oldenhof

Feteranen (2015) trok met Freark Smink en Joop Wittermans in zeventig voorstellingen 15.000 mensen. Het werd met de Fedde en Martha Bergsmaprijs bekroond als beste toneelstuk uit 2012 tot en met 2016. In het intieme ‘Foar dy nei dy’ (2016) vertelden Froukje Reitsema en Popke van der Zee wat het verliezen van een kind met hen deed. ‘It wie op in simmerjûn’ (2019) behandelt de actuele thematiek van het vrijwillig levenseinde.

DVD Feteranen
‘Feteranen’ vertelt het verhaal van twee oude veteranen die altijd hebben gevochten voor de vrijheid van Fryslân. Tegen wie of wat die ook maar bedreigde. En als het moet, doen ze het meteen weer! De één wil nog altijd niet voor de ander onder doen. Met uniformen vol medailles zijn ze herdenking na herdenking present. Hoe lang nog? De twee Friese acteerkanonnen Freark Smink en Joop Wittemans spelen beide veteranen in deze voorstelling, waarin hilariteit en breekbaarheid, herkenbaarheid en overdrijving elkaar afwisselen.

Wilt u ‘Feteranen’ met Freark Smink en Joop Wittermans – geschreven door Bouke Oldenhof en geregisseerd door Jos Thie – op dvd bekijken? Of heeft u de voorstelling niet kunnen bijwonen, maar wilt u die toch heel graag zien?
Dan kunt u bij ons de dvd bestellen!

Bestellen
Wilt u graag het boek ‘Fan libben en dea’ en/of de dvd van ‘Feteranen’ in huis hebben? Of wilt u het cadeau geven? Wij sturen het boek en de dvd graag naar u op!

Stuur een mail naar info@pier21.nl waarin u uw bestelling aan ons door kunt geven. Vermeld in de mail alstublieft ook uw naam- en adresgegevens. Na ontvangst van uw betaling, sturen wij de bestelling naar u op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *