Pier21 deelt prijzen uit!

Naar aanleiding van twee verschillende winacties, heeft Pier21 in deze feestelijke maand de winnaars thuis bezocht en de prijzen overhandigd.

Er konden kaartjes gewonnen worden voor het Natuurmuseum Fryslân met de winactie ‘Kleur jouw eigen Kanoet’. Er waren zoveel mooie en vrolijke Kanoets gemaakt, dat het een flinke klus was om een winnaar te kiezen. Uiteindelijk is Rashel met haar Kanoet uitgeroepen tot winnares. Rashel had speciaal voor de uitreiking haar mooiste kleren uit de kast gehaald en was erg blij om haar gemaakte Kanoet terug te zien Deze werd na het maken van de foto dan ook meteen in de woonkamer opgehangen.
Wij wensen Rashel heel veel plezier met haar bezoek aan het Natuurmuseum Fryslân!

De tweede winactie was niet zomaar een winactie. Er konden namelijk kaarten gewonnen worden voor de première van ‘It wie op in simmerjûn’. Deze première vindt plaats in Theater Sneek en is toch wel heel speciaal om mee te maken. Ellie was dan ook erg blij toen ze hoorde dat zij de kaarten had gewonnen. Wij hopen dat Ellie een mooie avond zal hebben bij ‘It wie op in simmerjûn’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *