Nieuwsbrief mei 2018

Het is een tijdje stil geweest, maar de medewerkers van Pier21 hebben zeker niet stil gezeten. Deze zomer gaat Koning van het Grasland in reprise, komen er nieuwe edities van Ontwakend Landschap aan en komt Pier21 met de kindervoorstelling Kanoet. Kortom tijd voor een nieuwsbrief met alle nieuwe ontwikkelingen.

 

Pier21 komt met kindervoorstelling Kanoet

Op 18 mei gaat de eerste kindervoorstelling ‘Kanoet’ van Pier21 in première in Assen. Kanoet gaat over de wonderen van de vogelwereld en vogelgekke vaders. Een prachtige voorstelling die ervoor zorgt dat kinderen met andere ogen naar de natuur kijken. Kanoet is een coproductie van Pier21 met Garage TDI en in samenwerking met organisaties uit de wereld van de natuur en natuureducatie gemaakt. Deze voorstelling wordt aangeboden aan basisscholen en gaat op 4 juni in première op de basisschool de Master Fennemaskoalle in Tytsjerk. Op de site van Pier21 vind je alles over deze nieuwe voorstelling.
Op 18 mei is er een speciale première in Assen en daarvoor zijn kaarten beschikbaar. Interesse in de voorstelling? Klik!

 

Try-out reprise Koning van het Grasland

Na een succesvolle reeks voorstellingen in 2017 gaat de voorstelling Koning van het Grasland in reprise door heel Nederland. Het locatietheater-stuk van Tjeerd Bischoff, bekend van ‘Mansholt’, wordt op boerenerven in heel Nederland gespeeld in een speciaal gebouwd decor. Koning van het Grasland is een coproductie van Pier21 en Toneelgroep Jan Vos. De try-out van de voorstelling vindt plaats op 22 mei op de Dairy Campus in Goutum. Kaarten bestellen voor de try-out? Klik!

 

Ontwakend Landschap

Een beleving die je raakt!

Slapen onder de sterren op de mooiste plekken van ons landschap? Ontwakend landschap is een magische expeditie van zonsopgang tot zonsondergang, waarbij cultuur en natuur samensmelten. De expeditie begint in de avond, laat je slapen onder de sterren en maakt je wakker bij een sfeervolle zonsopgang. Ontwakend Landschap biedt een beleving die je raakt, nog lang bij blijft en uitnodigt tot bezinning.
Ook deze zomer organiseert Pier21 meerdere malen Ontwakend Landschap. Er zijn nog kaarten te koop voor arrangementen/festivals van Ontwakend Landschap voor de volgende data: 25 mei, 8, juni, 29 juni, 11 juli en 28 juli. Voor meer informatie over de arrangementen en reservering klik hier.

 

Avontuurlijke vrijwilligers gezocht voor Ontwakend Landschap!

Wil je ook op magische wijze ontwaken op de mooiste plekken van ons landschap? Geef je dan nu op als vrijwilliger!
Als vrijwilliger:
– help je mee met het bouwen van ons kampement
– ontvang je de gasten
– bied je enkele versnaperingen aan in het kamp
– en help je weer mee afbreken van het kamp
Ook zoeken we vrijwilligers die daarnaast kunnen helpen met laden en lossen in Leeuwarden vanuit de theaterloods en zoeken we vrijwilligers met een rijbewijs. In ruil hiervoor mag jij de magische ontwaking meemaken, krijg je ‘s avonds een heerlijke warme maaltijd en ‘s ochtends een ontbijt in het kampement.
We zoeken vrijwilligers op 25/26 mei, 8/9 juni, 10/11 juni, 29/30 juni, 11/12 juli en 28/29 juli. Je kunt je wel alleen opgeven als vrijwilliger als je beide dagen beschikbaar bent. Voor meer informatie en opgave stuur een e-mail naar info@pier21.nl.

Pier21 tipt!

Muzikaal locatietheater Gabe Skroar in Grou. 
Vanaf een tribune aan het water geniet u in het hart van Fryslân van een unieke tragikomische locatietheater. De spelers en de koorleden spelen rond en op het water, met het schitterende Grou als decor. Een unieke toneelervaring die u niet mag missen! Donderdag 7 juni gaat de voorstelling in première.
Meer informatie of interesse? Klik!

 

Word vriend van Pier21!
Pier21 brengt de mooiste verhalen naar de (Friese) gemeenschap. Steun ons bij het realiseren van fantastische projecten: word vriend van Pier21!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *