Nieuwsbrief februari 2019

Klik hier voor de nieuwsbrief!

”Prachtig, een lach en een traan!” ”Niet verwacht dat er zoveel humor in zou zitten.” ”Dit is waarom ik naar toneel ga!”

Dit zijn zomaar enkele publieksreacties na het zien van ‘It wie op in simmerjûn’. En wat is het toch fijn om zulke prachtige reacties te horen! Het publiek is onder de indruk, verrast en mensen herkennen zich soms in de thematiek. We zitten nu op de helft van de tour. Dus wilt u deze prachtige voorstelling niet missen? Bestel hier snel uw kaarten!
Naast de voorstelling is er ook een randprogramma samengesteld. In deze nieuwsbrief vindt u daar meer informatie over. Natuurlijk is er ook meer te lezen over ‘It wie op in simmerjûn’!


Comments 2

 1. It wie justerjun GEWELDICH, wat in stik theater en sa goed spiele, Chapeau!
  Wy wienen ien it MCL mei de taljochting troch de Volkskrant columnist.
  En terecht:
  Met een lach en een traan.
  Er werd regelmatig gelachen en soms was het doodstil in de zaal, bijzonder.

 2. Justerjûn yn Opende (Baron theater) “It wie op in simmerjûn” sjoen. In prachtich skreaun stik oer in tema dat tsjintwurdich tige yn de belangstelling stiet. Mei humor waard dit ‘beladen’ ûnderwerp spile.
  Dus komplimenten oan Bouke Oldenhof en komplimenten oan Joke Tjalsma en Jan Arends.
  It grutste kompliment krije de spilers fan myn ‘slechtziende’ freondinne. Se sjocht eins meat mear, mar koe it stik hiel goed folgje. Fan te foaren hiene we it eins net iens oer de dûbelrollen hân, mar se krige dit hiel goed mei. Se snapte it prima sûnder dat se de mimiek of gebearten fan de spilers mei krige. Se fûn it fantastysk en wie op mominten oandien. Grut kompliment oan de spilers dus!!! Gr. Jantine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *