‘Wat ‘n Wad’ nieuwe educatievoorstellling

Na het succesvolle ‘Kanoet’ komt Pier21 met een nieuwe natuurvoorstelling: ‘Wat ‘n Wad’. Lotte en Sven komen in de klas om een reclamecampagne te testen. De klas is vandaag hun testpanel voor affiches en leuzen waardoor kinderen hun ouders zouden moeten overhalen om in het Waddengebied op vakantie te gaan.

Met de voorstelling richten de makers het vizier van de kinderen op de onbekende onderwaterwereld van het Wad. Centraal staan de op het oog conflicterende belangen van toerisme en natuur. De kinderen worden uitgedaagd om mee te denken over de balans daartussen. De kinderen maken kennis met het bijzondere bodemleven, het voedselweb, het dierlijke instinct en de vistrek (o.a. de vismigratierivier in de Afsluitdijk en de plasticsoep).
 
Op 16 september gaat ‘Wat ’n Wad’ in première daarna speelt de voorstelling op verschillende scholen in de periode september 2021 t/m juni 2022 voor de groepen 5 t/m 8. Wil je ‘Wat ’n Wad’ ook op een school, neem contact op met Marijke Rasing, via marijke@pier21.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *