Kaarten
18 november 2022
Verhalenavond 2022

Tijdens verhalenavond ontmoet heel Friesland elkaar om te luisteren naar verhalen.

Iedereen heeft wel een verhaal. Op Verhalenavond is er voor elk verhaal een luisterend oor. Je hoeft echt geen literaire vertellingen te houden, maar gewoon een verhaal zoals je die aan een ander vertelt.

 

Wini Weidenaar

 

Één avond waarop in een hele provincie verhalen worden verteld, door wie dat maar wil, aan iedereen die ze maar horen wil; dat maakt Verhalenavond een uniek evenement. Het thema van dit jaar is ‘De Ommekear.’ We kennen allemaal een moment, waarop ons leven een grote wending nam: De Ommekeer/ De Ommekear. Verhalen geïnspireerd op zo’n gebeurtenis behoren tot de mooiste om te vertellen en om naar te luisteren.

 

 

De zomer staat voor de deur maar wij kijken nu alweer uit naar die heerlijke winterse avond waarop we elkaar mooie en persoonlijke verhalen vertellen, dit jaar is Verhalenavond op 18 november. Het thema van dit jaar is ‘De Ommekear’. We kennen allemaal een moment, waarop ons leven een grote wending nam: De Ommekeer/ De Ommekear. Verhalen geïnspireerd op zo’n gebeurtenis behoren tot de mooiste om te vertellen en om naar te luisteren.

Toen wij elkaar de liefde verklaren. Toen ik het besluit nam heel ander werk te gaan doen. Toen middenin de Coronacrisis het me allemaal duidelijk werd. Toen ik midden in de storm… Toen ik wakker werd uit die droom..

Iedereen heeft een ommekeer beleefd. Het is mooi om daarover te vertellen en het is zo fijn om daar met elkaar naar te luisteren en het verhaal zo te delen. Omdat we onszelf daarin kunnen herkennen.

 

Op de website verhalenavond.nl vind je de zeven spelregels voor een goed verhaal en een praktische checklist voor een geslaagde Verhalenavond. Ben jij enthousiast? Meld je dan via de verhalenavond site snel aan!

 

 

Credits

Projectleiding en marketing:
Wini Weidenaar

Verhalenavond is mede mogelijk gemaakt door
Blijf op de hoogte
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.