Kaarten
2020/2022
Knutt (D)

De wonderen van de vogelwereld. 

Knutt, wonderen van de vogelwereld

Na het succes van Kanoet speelt sinds 2020 Knutt ook in Duitsland in de Duitse taal. Knutt leert kinderen over het wonderlijke gedrag van wadvogels, de connectie van ons waddengebied met Afrika en Siberië en de samenhang tussen verschillende ecosystemen. En over de kracht om op eigen vleugels je weg te vinden.

Vanaf 22 april tot en met 17 juni speelt Knutt op verschillende plaatsen in Sleeswijk-Holstein en wordt gespeeld door Vasilios Zavrakis. 

Klik hier voor de Nederlandse voorstelling, Kanoet.

 

 

 

Knutt’ is een coproductie van Pier21, Landesbühne Niedersaschsen Nord en Garage TDI. Voor deze voorstelling werken we samen met diverse natuurorganisaties. Knutt is een prachtige voorstelling die ervoor zorgt dat kinderen met andere ogen naar de natuur kijken.

De Duitstalige versie wordt in het kader van het INTERREG V A Programma Deutschland-Nederland medegefinancierd met middelen uit het Europese Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en door de provincies Drenthe, Fryslân en Groningen alsmede de deelstaat Niedersachsen.

Na Kanoet en Knutt nu ook Knud?

Maaike en David hebben onlangs een bezoek gebracht aan het April festival in Esjberg, het grootste festival voor jeugdtheater in Denemarken. Daar hebben zij contacten gelegd met Deense theatermakers, die geïnteresseerd zijn in het spelen van Kanoet. Zo hopen we straks deze belangrijke voorstelling in het hele waddengebied te kunnen spelen.

 

Knutt is mede mogelijk gemaakt door
Blijf op de hoogte
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.