Verhalenavond proeftuinen juni 2021

Verhalenavond 2020, met als thema ‘Het Virus’, heeft niet plaatsgevonden. In plaats daarvan komen er drie proeftuin avonden op drie verschillende locaties. Hiermee willen we een aantal wezenlijke punten onderzoeken die we dit jaar voor het eerst hebben geïntroduceerd, bijvoorbeeld de meerwaarde van coaching en de aangeboden tools. Op verschillende locaties organiseren we samen met enthousiaste vertellers een verhalenroute , een verhalen-café en een verhalentuin. Zo kunnen we ons extra goed voorbereiden op de nieuwe editie van de Verhalenavond in november met als thema ‘Taal fan myn hert’. We zijn blij dat we deze kans krijgen want het is zeer uitzonderlijk dat we de tijd nemen en krijgen om een proces te onderzoeken, zeker in de culturele sector.

VIDEO: IMPRESSIE PROEFTUINAVOND BLOKHUISPOORT

Verhalenavond 2020 ging niet door maar in plaats daarvan zijn er drie proeftuinavonden op verschillende locaties. Vrijdag 4 juni was de eerste, in de Blokhuispoort Bhp, dit is een korte impressie.

VIDEO: IMPRESSIE PROEFTUINAVOND AMELAND

Vorige week vrijdag was alweer de tweede proeftuinavond van Verhalenavond. Dit is een kleine impressie van het bezoek van de organisatie aan de Proeftuin Verhalenavond op Ameland.

VIDEO: IMPRESSIE PROEFTUINAVOND NIAWIER-WETSENS

De laatste en derde proeftuin van Verhalenavond was in Niawier-Wetsens. Dit is een kleine impressie van de Proeftuin Verhalenavond in Niawier-Wetsens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *