Nieuwe kindervoorstelling: Wat ‘n Wad

Binnenkort komt Pier21 met een nieuwe kindervoorstelling: Wat ‘n Wad! De voorstelling wordt geschreven door Bouke Oldenhof.

Over de voorstelling: Als ieder kind zijn ouders zou kunnen overhalen op vakantie te gaan naar de Waddeneilanden … Daar zou veel geld mee te verdienen zijn! Lotte en Sven van reclamebureau Wat ’n Wad! Komen in de klas om een reclamecampagne uit te proberen. De klas is het testpanel voor affiches, leuzen en filmpjes. Lotte irriteert zich aan haar nieuwe collega. Zo onzeker.

En dan heeft hij ook nog dingen meegenomen uit de tijd dat hij als padvinder excursies maakte op het Wad. Al die vieze schelpen en pantsers! Een stomme jongen. Maar ook wel weer vreemd en een beetje spannend en ergens misschien ook leuk…

Wat ‘n Wad! laat het avontuur zien van het overwinnen van vooroordelen en weerzin en de kracht van het openstellen voor zintuigen en fantasie. Dat allemaal aan de hand van de wonderen van de wereld van het Wad onder water. Met kitesurfen, vliegeren en oester all you eat! Maar ook met zeehonden, krabben en de lange reis van de paling naar een onbekende zee met een sprookjesachtige naam, heel ver weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *