Locatievoorstelling SKAAD


75+1 jaar vrijheid herdenken en vieren

Achter de schermen zijn wij bezig met de voorbereidingen van de locatievoorstelling SKAAD die in april-mei 2021 in ‘première’ gaat. Wij doen er alles aan om dit mogelijk te maken op een veilige manier voor spelers en bezoekers zodat we komend jaar alsnog 75+1 jaar vrijheid kunnen herdenken en vieren. 

Op dit moment is nog niet zeker hoe alles vorm gaat krijgen omdat wij uiteraard afhankelijk zijn van de ontwikkelingen rondom covid-19 en de regelgeving van dat moment. 

We gaan er vanuit dat we voor minder publiek per keer ‘moeten’ spelen waardoor we op dit moment uitverkocht zijn. Omdat we iedereen die interesse heeft in de voorstelling een kans willen geven om een kaart te kopen zodra bekend is dat we; of meer publiek mogen ontvangen, of vaker gaan spelen, hebben we een wachtlijst aangemaakt. 

Via onderstaande knop kun je je gegevens achterlaten en kom je op deze wachtlijst. Zodra er kaarten beschikbaar zijn ontvang je een mail met een link naar de kaartverkoop. Dankzij dit bericht ben je dan als eerste op de hoogte wanneer er weer kaarten voor SKAAD beschikbaar zijn. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *