Locatievoorstelling SKAAD van Pier21 uitgesteld naar 2021

De locatievoorstelling SKAAD, die in het kader van 75 jaar vrijheid is gemaakt, zou op 16 april 2020 in première gaan. Helaas zijn wij genoodzaakt om de voorstelling te verplaatsen. ‘Gezien de nieuwe maatregelen die gisteren zijn afgekondigd door de overheid i.v.m. de coronacrisis kunnen we niet anders’ aldus David Lelieveld van Pier21. 

‘Wij hebben gekeken naar mogelijkheden om op kortere termijn te spelen, maar dit lijkt niet haalbaar met de kennis van nu en de onzekere situatie waarin we ons bevinden. Daarom is er besloten om de voorstelling naar volgend jaar te verplaatsen’. 

De toegangskaarten die al verkocht zijn blijven geldig. De exacte informatie hierover en hoe dit in zijn werk gaat wordt rechtstreeks gecommuniceerd met de mensen die een kaart hebben gekocht. 

‘Wij staan achter de maatregelen die ingezet worden om verdere verspreiding van het virus te beperken en de gezondheid van onze spelers en het publiek zijn het allerbelangrijkst. We vinden het vervelend om de voorstelling te verplaatsen maar dit is de bijzondere werkelijkheid waarin we op dit moment leven. Wij zijn daarentegen blij dat we onze voorstelling volgend jaar alsnog kunnen uitvoeren. Wij hopen op uw begrip. Pas goed op uzelf.’ David Lelieveld. 

Comments 2

 1. Beste mensen,

  Ik wil mijn 4 kaarten voor Skaad 2020 omzetten naar Zo. 2 mei 2021.
  Ik heb hiervoor 4 codes gekregen.
  Bij vanplan.nl word ik niet wijzer hoe ik dat moet doen.
  kunnen jullie me aanwijzigingen hiervoor geven?
  Bij voorbaat dank.
  Met vr.groet, G.Potveer

  1. Post
   Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *